Small Talk (online) – 8 meetings

The English Pub

The English Pub is de (online) plaats waar studenten Engels elkaar ontmoeten om in een gezellige, ontspannen sfeer hun Engels te oefenen. 
Onder leiding van een trainer oefent u in een kleine groep (max. 6) uw Engelse conversatievaardigheden, vergroot u uw woordenschat en gaan gesprekken u steeds gemakkelijker af.
Het taalniveau is A2 - B1 

Er zijn geen vaste thema's en onderdelen zoals in een cursus. Zoals in een echte pub draait het om luchtige spontane gesprekjes over onderwerpen die de deelnemers zelf aandragen. Dat kan over hobbies zijn, of de aanstaande vakantieplannen, actuele gebeurtenissen, en natuurlijk het elkaar een beetje leren kennen. Kortom, u oefent Small Talk.

Het idee van The English Pub is dat er geen druk is van vaste bijeenkomsten zoals in een cursus. Wij reserveren vooraf een aantal data (zie planning bijeenkomsten). U bent vrij om te komen. Als het op een avond niet uitkomt, dan kan dat zonder kosten.  U kunt het vergelijken met een strippenkaart: alleen als u aanwezig bent geweest, ''stempelen'' we een strip af. U koopt de strippenkaart vooraf en heeft dan een tegoed voor 4 of 8 bijeenkomsten van een uur.

Kosten: € 110,00 (8 bijeenkomsten) + inschrijfkosten € 7,50 (eenmalig).

Startdatum Maand Variant Locatie

Powered by Eduframe